Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Smaragdų išbarstymas"
Koks šventinis stalas be salotų! Ir visada pageidautina, kad receptai kartkartėmis nesikartotų, o svečiai būtų nustebinti šeimininkės kulinariniu talentu. Salotos "Smaragdinė sklaida" - paprastas, bet kartu ir neįprastas patiekalas, kuris lėkštėje išdėliojamas sluoksniais kaip kalniukas. Tereikia parodyti fantaziją, papuošiant salotas šviežiu agurku ir salotų lapu, ir patiekalas žais naujomis spalvomis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nuluptus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka, virtą blauzdą atskirkite nuo kaulo ir mėsą supjaustykite kubeliais. Druska. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Didelėje lėkštėje išdėliokite salotų lapus ir ant jų sudėkite griežinėliais pjaustytą vištieną. Tai pirmasis salotų sluoksnis. Tada sudėkite svogūną ir užtepkite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Paskleiskite sūrį, kitą sluoksnį pjaustytų pomidorų ir visą salotų paviršių aptepkite majonezo tinkleliu. Ant viršaus pabarstykite tarkuotą kiaušinį. Indą uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 50-60 minučių.
Kategorijos