Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite actą ir kambario temperatūros vandenį ir pamerkite į šį mišinį susmulkintus svogūnus. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, saldžiąsias paprikas nulupkite ir supjaustykite maždaug 5 mm pločio žiedais. Avokadą perpjaukite išilgai, išimkite kauliuką ir nulupkite odelę. Supjaustykite avokadą vidutinio storio 3-4 mm griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite rukolą, smulkintas daržoves, avokadą ir krevetes. Svogūnus nusausinkite, švelniai išspauskite pirštais ir kartu su puse sūrio sudėkite į salotas. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Salotas pabarstykite kedro riešutais.