Salotos su avokadais ir kedro riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Salotos su avokadais ir kedro riešutais

Avokadų ir kedro riešutų salotos, kurių recepte pateiktas tik ingredientų sąrašas, rodo, kokia patraukli gali būti sveika mityba. Šviežios rukolos salotos, sultingi avokado vaisiai, burnoje tirpstančios krevetės, vyšniniai pomidorai, sumaišyti ir pagardinti alyvuogių aliejumi bei kedro riešutais - visa tai skamba kaip simfonija su atskiromis vitaminų, skaidulinių medžiagų, baltymų ir naudingų mikroelementų porcijomis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su avokadais ir kedro riešutais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite actą ir kambario temperatūros vandenį ir pamerkite į šį mišinį susmulkintus svogūnus. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, saldžiąsias paprikas nulupkite ir supjaustykite maždaug 5 mm pločio žiedais. Avokadą perpjaukite išilgai, išimkite kauliuką ir nulupkite odelę. Supjaustykite avokadą vidutinio storio 3-4 mm griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su avokadais ir kedro riešutais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite rukolą, smulkintas daržoves, avokadą ir krevetes. Svogūnus nusausinkite, švelniai išspauskite pirštais ir kartu su puse sūrio sudėkite į salotas. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Salotas pabarstykite kedro riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos