Publikavimo data: 2024-10-14
Salotos su dešrelių sūriu ir korėjietiškomis morkomis
Salotos su dešros sūriu ir korėjietiškomis morkomis paruošiamos labai greitai ir paprastai, jos paįvairins įprastą šventinį meniu salotomis "Olivier", "Silkė po kailiu", "Mimoza". Šios salotos pasižymi puikiu apetitą didinančiu skoniu, o jų skonis kartu ir švelnus, ir pikantiškas.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus ir dešrą plonais griežinėliais, kiaušinius supjaustykite kubeliais. Korėjietiškas morkas lengvai supjaustykite peiliu, kad jos nebūtų tokios ilgos. Dešrelių sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sumaišykite salotinėje, užpilkite majonezu, išmaišykite. Sūdyti nereikia, korėjietiškose morkose, sūryje, dešroje ir taip yra pakankamai druskos. Salotas sudėkite į tartaletes, papuoškite petražolių lapeliais.
Kategorijos