Publikavimo data: 2024-10-14
Salotos su kalmarais, kumpiu ir grybais
Salotos su kalmarais, kumpiu ir grybais yra originalaus skonio ir labai greitai paruošiamos. Jos būna sočios, bet ne itin kaloringos. Produktų derinys sukuria puikią skonio harmoniją ir patiks net gurmanams. Šias salotas galima patiekti lėkštėje arba tartaletėse.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, pasūdykite ir 2-3 minutes pavirkite kalmarų skerdenas. Tada iš karto išimkite iš puodo. Supjaustykite kalmarus žiedais. Pomidorus supjaustykite nedideliais šiaudeliais, taip pat kumpį. Pievagrybius perpjaukite per pusę ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, suberkite morkas ir dar 4-5 min. pakepinkite. Salotinėje sumaišykite atvėsusį keptą maistą, grybus, kumpį, pomidorus, pupeles ir kalmarus. Salotas pagardinkite majonezu ir alyvuogių aliejumi.
Kategorijos