Publikavimo data: 2024-04-17
Salotos su keptu sūriu ir vištiena
Salotos su keptu sūriu ir vištiena gaunasi nuostabios ir labai švelnios. Tokios vištienos krūtinėlės salotos su sūriu, svogūnais ir daržovėmis yra vitaminų ir mikroelementų šaltinis. Keptuvėje apkeptas sūris patiekalui suteikia originalaus skonio. Paprastai kepimui ant grotelių imamas sūris, turintis aukštą lydymosi temperatūrą - Adygeisky, Halumi ir kiti kepimui ant grotelių skirti sūriai. Jie gaminami iš ožkų ir avių pieno ir kepant ant grotelių neskilinėja.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Susmulkinkite česnaką. Dubenyje sumaišykite česnaką, alyvuogių aliejų, Dižono garstyčias ir obuolių actą. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Perpjaukite mėsą per pusę, kad susidarytų dvi juostelės. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių keptuvėje 8-10 minučių, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Suplėšykite Iceberg salotų lapus gabalėliais. Keptuvėje kepkite paprikas augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 4-5 minutes. Dėkite į lėkštę ir leiskite atvėsti. Apkepkite sūrį keptuvėje iš visų pusių, kol paruduos, 4-5 minutes. Sudėkite visus ingredientus į lėkštę ir apšlakstykite padažu.
Kategorijos