Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su kukurūzais ir marinuotais svogūnais
Salotos su kukurūzais ir marinuotais svogūnais gali lengvai pakeisti standartines ir visiems pažįstamas "Krabų" ir "Olivier" salotas. Dėl marinuotų svogūnų patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o kukurūzai ir Pekino kopūstai, kurie taip pat įeina į patiekalo sudėtį, suteikia sultingumo ir gaivumo. Kalorijų salotoms suteikia vištiena. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę, sūrį ir pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Marinuokite svogūnus. Įdėkite juos į gilų dubenį, papipirinkite, užpilkite cukrumi ir actu. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 5
Į salotinę sudėkite Pekino kopūstus, vištienos krūtinėlę, pomidorus, sūrį ir marinuotus svogūnus. Pridėkite konservuotų kukurūzų ir majonezo.
Žingsnis 6
Pagal skonį salotas pasūdykite ir išmaišykite.
Kategorijos