Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su kukurūzais ir rūkyta krūtinine
Rusijoje įprasta ruošti salotas su paprasta virta arba rūkyta dešra. Tai daug paprasčiau nei pjaustyti ir virti mėsą ar paukštieną. Tačiau yra ir kitų variantų - pavyzdžiui, naudoti rūkytą mėsą, nesvarbu, ar tai būtų vištienos kumpis, ar kiaulienos krūtinėlė. Šį receptą galima pavadinti populiarių šventinių salotų "Olivier" variacija, tik dešra čia pakeista rūkyta krūtinine, o žalieji žirneliai - kukurūzais. Kukurūzai, turintys būdingą saldoką skonį, šioms salotoms suteikia pikantiškumo ir švelnumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Rūkytą krūtininę supjaustykite griežinėliais. Vištienos kiaušinius, morkas ir bulves supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai susmulkinkite agurką.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite visus smulkintus ingredientus, sudėkite konservuotus kukurūzus, druską ir majonezą. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos