Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kukurūzais ir vištienos širdelėmis
Salotos su kukurūzais ir vištienos širdelėmis yra sotus ir originalus patiekalas. Minkštos vištienos širdelės puikiai dera su švelniais kiaušiniais, aštriomis petražolėmis, pikantiškais svogūnais ir saldžiais kukurūzais. Rinkitės bordo spalvos vištienos širdeles, kurios yra tvirtos ir glotnios. Ir įsigykite konservuotų saldžiųjų kukurūzų stiklainiuose, kurie neišsipūtę ir nepažeisti.
Žingsnis 1
Išvirkite vištienos širdeles. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, sudėkite širdeles ir druską. Viską užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu dar 20 minučių. Išimkite širdeles, atvėsinkite ir supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Marinuokite svogūnus. Į dubenį supilkite actą, cukrų, druską ir vandenį. Įdėkite svogūnus į marinatą 10 minučių. Po to nuspauskite vandens perteklių.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite vištienos širdeles, svogūnus, kiaušinius, petražoles ir kukurūzus. Įpilkite majonezo, pipirų ir druskos. Gerai išmaišykite.
Kategorijos