Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su marinuotais opiatais
Salotos su marinuotais grybais papuoš tiek kasdienį, tiek šventinį stalą ir nepaliks abejingų. Receptą galite paįvairinti mėgstamais prieskoniais ir žolelėmis: čiobreliais, raudonėliais, rukolomis, maltais graikiniais riešutais. Grybai labai gerai dera su daugeliu maisto produktų: vištiena, kumpiu, šviežiais ir marinuotais agurkais, bulvėmis, pomidorais, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais. Taip pat galite pridėti savo pačių pasigamintų skrebučių arba kruopų, pakepintų alyvuogių aliejuje su česnaku ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nulupkite bulves, išimkite iš vištienos krūtinėlės kaulus ir odą, supjaustykite nedideliais kubeliais, nulupkite kiaušinius. Grybus gerai nuplaukite. Bulves, vištieną, kiaušinius ir agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite padažą. Į atskirą indą įdėkite majonezo, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas į salotinę. Sluoksniais dėliokite salotas, kiekvieną jų užpildami padažu, tokia tvarka: pirmiausia bulvės, tada agurkai, vištiena ir kiaušiniai. Ant viršaus užberkite nesmulkintų avižinių dribsnių.
Kategorijos