Salotos su marinuotais opiatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su marinuotais opiatais

Salotos su marinuotais grybais papuoš tiek kasdienį, tiek šventinį stalą ir nepaliks abejingų. Receptą galite paįvairinti mėgstamais prieskoniais ir žolelėmis: čiobreliais, raudonėliais, rukolomis, maltais graikiniais riešutais. Grybai labai gerai dera su daugeliu maisto produktų: vištiena, kumpiu, šviežiais ir marinuotais agurkais, bulvėmis, pomidorais, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais. Taip pat galite pridėti savo pačių pasigamintų skrebučių arba kruopų, pakepintų alyvuogių aliejuje su česnaku ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su marinuotais opiatais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nulupkite bulves, išimkite iš vištienos krūtinėlės kaulus ir odą, supjaustykite nedideliais kubeliais, nulupkite kiaušinius. Grybus gerai nuplaukite. Bulves, vištieną, kiaušinius ir agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su marinuotais opiatais Žingsnis 2
Sumaišykite padažą. Į atskirą indą įdėkite majonezo, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Salotos su marinuotais opiatais Žingsnis 3
Sudėkite salotas į salotinę. Sluoksniais dėliokite salotas, kiekvieną jų užpildami padažu, tokia tvarka: pirmiausia bulvės, tada agurkai, vištiena ir kiaušiniai. Ant viršaus užberkite nesmulkintų avižinių dribsnių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos