Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su opiatais ir marinuota vištiena
Labai dažnai norisi gaminti ką nors naujo ir originalaus! Salotų su grybais ir marinuota vištiena receptas puikiai atitinka šį apibūdinimą! Salotos iš rukolos lapų, marinuotos vištienos griežinėlių ir konservuotų opuncijų paįvairins jūsų kasdienį valgiaraštį! Pridėjus padažo iš augalinio aliejaus, sojų padažo ir Dižono garstyčių, skonis taps pikantiškesnis. Šviežius žaliuosius svogūnus smulkiai supjaustykite. Rukolos lapai ir žalumynai suteiks patiekalui vitaminų ir skaidulinių medžiagų!
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, sojų padažą ir Dižono garstyčias.
Žingsnis 2
Marinuotą vištieną supjaustykite plonais griežinėliais, o žaliuosius svogūnus susmulkinkite.
Žingsnis 3
Į gražią lėkštę išdėliokite rukolos lapus. Ant jų sudėkite marinuotos vištienos griežinėlius ir užlašinkite kelis lašus Dižono garstyčių padažo.
Žingsnis 4
Į salotas sudėkite opiatą ir smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruošta!
Kategorijos