Publikavimo data: 2024-04-09
Salotos su raudonosiomis pupelėmis ir vištiena
Salotos su virta vištiena ir konservuotomis raudonosiomis pupelėmis yra lengvas ir sotus patiekalas, tinkantis ir pietums, ir vakarienei, ir užkandžiui. Raudonosiose pupelėse - viename iš pagrindinių patiekalo ingredientų - yra daug organizmui svarbių baltymų ir antioksidantų. O virta vištiena suteiks reikiamą baltymų kiekį.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir perkelkite į salotinę arba gilų dubenį.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir taip pat perkelkite į salotų dubenį.
Žingsnis 3
Kornišonus perpjaukite išilgai ir perkelkite į salotinę.
Žingsnis 4
Vištienos kiaušinius sutarkuokite ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
Žingsnis 5
Ant kiaušinių sluoksnio sudėkite konservuotas pupeles.
Žingsnis 6
Salotas pagardinkite grietine.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos.
Žingsnis 8
Patiekite salotas į stalą. Gero apetito!
Kategorijos