Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis

Ridikėliai yra naudinga daržovė, nuo seno naudojama įvairių šalių kulinarijoje. Dažnai į jį nekreipiame dėmesio ir veltui. Juk ridikėliuose yra fitoncidų, kurie apsaugo organizmą nuo virusų, o tai ypač svarbu žiemą. Ir kuo ridikas aštresnis, tuo daugiau jame fitoncidų. Paruoškite salotas su ridikėliais, sūriu ir morkomis. Morkos suteiks saldumo, o sūris subalansuos ryškų ridikėlių skonį. Salotas pagal pageidavimą pagardinkite majonezu arba grietine. Paruoštos lengvos ir skanios salotos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 1
Ridikėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 2
Morkas taip pat sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 4
Sudėkite morkas, ridikėlius ir sūrį į salotinę. Apšlakstykite majonezu ir išspauskite česnako skiltelę.

Žingsnis 5

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 5
Išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 6

Salotos su ridikėliais, sūriu ir morkomis Žingsnis 6
Salotas papuoškite smulkintomis kalendromis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos