Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais
Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais - salotos labai apetitiškos, ryškios ir pikantiškos. Jos idealiai tinka šventiniam pobūviui arba švediškam stalui, jei jas sudėsite į tartaletes. Rūkytos vištienos ir grybų derinys sukuria puikią skonio harmoniją, o marinuoti agurkai suteikia rūgštumo.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais. Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite grybus. Kepkite maišydami, kol išgaruos visas skystis, tada atvėsinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite rūkytą vištieną ir marinuotus agurkus mažais kubeliais. Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos