Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais

Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais - salotos labai apetitiškos, ryškios ir pikantiškos. Jos idealiai tinka šventiniam pobūviui arba švediškam stalui, jei jas sudėsite į tartaletes. Rūkytos vištienos ir grybų derinys sukuria puikią skonio harmoniją, o marinuoti agurkai suteikia rūgštumo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais. Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite grybus. Kepkite maišydami, kol išgaruos visas skystis, tada atvėsinkite.

Žingsnis 2

Salotos su rūkyta vištiena, grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Supjaustykite rūkytą vištieną ir marinuotus agurkus mažais kubeliais. Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos