Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su rūkyta vištiena ir avokadais
Labai sočios ir skanios salotos, kurias lengva pagaminti. Jas galima ruošti ir darbo dienomis, ir per šventes. Svarbu tik pasirinkti kokybiškus ingredientus. Parduotuvėse geriau pirkti rudai geltonos spalvos rūkytą vištieną, kurios paviršius švarus ir sausas. Pilkos dėmės ant mėsos rodo, kad produktas nėra kokybiškas. Jei vištiena parduodama vakuuminėje pakuotėje, įsitikinkite, kad joje nėra drėgmės pertekliaus.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Susmulkinkite žaliąjį svogūną. Rūkytą vištieną, bulves ir kiaušinį supjaustykite maždaug vienodais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite avokadą, rūkytą vištieną, žaliuosius svogūnus, kiaušinį ir bulves. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos