Salotos su rūkyta vištiena ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Salotos su rūkyta vištiena ir avokadais

Labai sočios ir skanios salotos, kurias lengva pagaminti. Jas galima ruošti ir darbo dienomis, ir per šventes. Svarbu tik pasirinkti kokybiškus ingredientus. Parduotuvėse geriau pirkti rudai geltonos spalvos rūkytą vištieną, kurios paviršius švarus ir sausas. Pilkos dėmės ant mėsos rodo, kad produktas nėra kokybiškas. Jei vištiena parduodama vakuuminėje pakuotėje, įsitikinkite, kad joje nėra drėgmės pertekliaus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su rūkyta vištiena ir avokadais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Susmulkinkite žaliąjį svogūną. Rūkytą vištieną, bulves ir kiaušinį supjaustykite maždaug vienodais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su rūkyta vištiena ir avokadais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite avokadą, rūkytą vištieną, žaliuosius svogūnus, kiaušinį ir bulves. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos