Publikavimo data: 2024-05-26
Salotos su rūkyta vištiena ir marinuotais svogūnais
Salotos su rūkyta vištiena ir marinuotais svogūnais - paprastas, skanus ir sotus patiekalas šeimos vakarienei. Įnešti į jį iškilmingumo natą padės restorano serviravimas. Tokio pavidalo salotos lengvai papuoš net šventinį stalą. Rūkyta vištiena kartu su virtomis bulvėmis patiekalą padaro kuo sotesnį, o marinuoti svogūnai suteikia pikantiškumo ir skonio, kuris nepaliks abejingo nė vieno svečio.
Žingsnis 1
Marinuotus agurkus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Rūkytą vištienos krūtinėlę padalykite į skaidulas.
Žingsnis 3
Bulves ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Marinuokite svogūnus. Supjaustykite jį pusžiedžiais ir įdėkite į gilų indą. Užpilkite svogūnus actu ir vandeniu. Palikite 15 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, kiaušinius, vištienos krūtinėlę, agurkus ir marinuotus svogūnus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Salotas apliekite majonezu, išmaišykite ir patiekite papuošę marinuotų agurkų apskritimais.
Kategorijos