Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su savimi ir rūkyta vištienos krūtinėle
Su grikių makaronais galite paruošti ne tik antrą patiekalą, bet ir labai skanių japoniškų salotų. Joms stengėmės parinkti kuo daugiau naudingų daržovių ir vaisių, pavyzdžiui, prinokusį avokadą, kuriame gausu kalio ir kuris padeda greitai suvirškinti visus riebalus, saldžiąją papriką, padedančią nervų sistemai, ir, žinoma, laimą, kaip vitamino C šaltinį. Patiekalą papildo švelni rūkyta vištienos krūtinėlė, kuri suteikia pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Supjaustykite rūkytą vištieną, papriką ir avokadą griežinėliais.
Žingsnis 2
Įpilkite vandens ir palaukite, kol užvirs. Į puodą sudėkite šobą. Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Išspauskite laimo sultis. Sumaišykite alyvuogių aliejų, laimo sultis ir sojų padažą.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite avokadą, pipirus, sezamo sėklas ir vištieną.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite soba ir salotų padažą. Dar kartą gerai išmaišykite visus salotų ingredientus.
Žingsnis 6
Lėkštėje sluoksniuokite salotas su savimi ir rūkyta vištienos krūtinėle ir patiekite svečiams.
Kategorijos