Salotos su virta vištiena carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos su virta vištiena carpaccio

Carpaccio - tai XX a. viduryje Venecijoje išrastas plonai supjaustytos žalios mėsos, pagardintos prieskoniais, aliejumi ir citrinos sultimis, patiekalas. Pagrindinė jo paslaptis - mėsa turi būti plona, beveik permatoma, bet kartu ir nesuplyšusi. Kad nesuklystumėte, galite naudoti jau paruoštą karpačo pakuotėje. Tradiciškai karpačo patiekiamas su pomidorais ir putpelių kiaušiniais, tačiau į salotas galite pridėti salierų, saldžiųjų paprikų, alyvuogių, svogūnų ir kitų daržovių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su virta vištiena carpaccio Žingsnis 1
Marinuokite vištienos karpačo. Sudėkite vištienos karpačio į dubenį, supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir viską išmaišykite. Pamirkykite mėsą marinate maždaug 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Salotos su virta vištiena carpaccio Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salierų ir pomidorų griežinėlius sudėkite į lėkštę jų nemaišydami. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir sudėkite prie daržovių. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, pabarstykite visus ingredientus. Suvyniokite mėsos griežinėlius į rožės formą ir išdėliokite ant sūrio. Patiekalą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos