Salotos su virta vištienos filė ir marinuotomis cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Salotos su virta vištienos filė ir marinuotomis cukinijomis

Patiekalai iš paukštienos yra labai sveiki, lengvai virškinami ir turi daugiau visaverčių baltymų nei paukštiena. Virtos vištienos filė salotos su daržovėmis, pagardintos majonezu ir garstyčiomis, yra puikaus skonio. Jas galima ruošti ne tik kasdien, bet ir patiekti prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su virta vištienos filė ir marinuotomis cukinijomis Žingsnis 1
Cukinijas supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenį, suberkite druską, cukrų, actą, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 2

Salotos su virta vištienos filė ir marinuotomis cukinijomis Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite karštu vandeniu ir užvirinkite. Nugriebkite putas, pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir virkite ant mažos ugnies, kol mėsa išvirs, maždaug 25-30 minučių. Leiskite filė atvėsti. 3 veiksmas Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius ir mėsą. Salotų lapus suplėšykite kąsnio dydžio gabalėliais. Išverskite cukinijas į sietelį, kad nusivarvėtų visas marinatas. Sudėkite visus ingredientus į dubenį. Išmaišykite ir užpilkite majonezu, garstyčiomis ir maltais juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos