Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su virta vištienos filė ir marinuotomis cukinijomis
Patiekalai iš paukštienos yra labai sveiki, lengvai virškinami ir turi daugiau visaverčių baltymų nei paukštiena. Virtos vištienos filė salotos su daržovėmis, pagardintos majonezu ir garstyčiomis, yra puikaus skonio. Jas galima ruošti ne tik kasdien, bet ir patiekti prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Cukinijas supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenį, suberkite druską, cukrų, actą, išmaišykite ir palikite marinuotis 1 valandą.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite karštu vandeniu ir užvirinkite. Nugriebkite putas, pasūdykite, įdėkite lauro lapą ir virkite ant mažos ugnies, kol mėsa išvirs, maždaug 25-30 minučių. Leiskite filė atvėsti. 3 veiksmas Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius ir mėsą. Salotų lapus suplėšykite kąsnio dydžio gabalėliais. Išverskite cukinijas į sietelį, kad nusivarvėtų visas marinatas. Sudėkite visus ingredientus į dubenį. Išmaišykite ir užpilkite majonezu, garstyčiomis ir maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos