Publikavimo data: 2024-10-14
Salotos su vištiena, ananasais ir pupelėmis
Salotos su vištiena, ananasais ir pupelėmis - įdomi galimybė paįvairinti šventinį meniu. Ananasai patiekalui suteikia egzotiškumo, todėl salotos tampa ypač šventiškos. Paruošti šias salotas nėra sudėtinga, tereikia sumaišyti visus ingredientus, o jų skonis labai sultingas, švelnus ir neįprastas.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę kartu su svogūnais ir morkomis sudėkite į verdantį vandenį. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite 25 minutes. Vištieną atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Salotoms virtų svogūnų ir morkų nereikės.
Žingsnis 2
Sūrį ir ananasus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į salotinę: pupeles, kukurūzus, sūrį, vištieną, ananasus ir užpilkite majonezu. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Kelioms valandoms nusiųskite salotas į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos