Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais
Granatai dažniausiai vartojami švieži, tačiau reikia pažymėti, kad dažnai jie tampa pagrindiniu patiekalo ingredientu. Granatų sultimis dažnai marinuojama mėsa, iš jų gaminamos uogienės, jų dedama į salotas. Ji laikoma išties universaliu produktu, nes puikiai dera su daržovių, mėsos ir vaisių produktais. Be neįprasto skonio ir išvaizdos, granatų sultyse taip pat gausu daug vitaminų ir mikroelementų, kurie gali stiprinti imunitetą ir apskritai teigiamai veikti žmogaus organizmą.
Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūną. Sumaišykite jį su vištienos filė.
Žingsnis 2
Sumaišykite graikinius riešutus su burokėliais. Salotas sudėkite tokiais sluoksniais: bulvės, majonezas, vištiena su svogūnais, majonezas.
Žingsnis 3
Paskutinis sluoksnis - riešutai ir burokėliai, kuriuos aptepkite majonezu. Salotas pabarstykite granatų sėklomis.
Kategorijos