Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais

Granatai dažniausiai vartojami švieži, tačiau reikia pažymėti, kad dažnai jie tampa pagrindiniu patiekalo ingredientu. Granatų sultimis dažnai marinuojama mėsa, iš jų gaminamos uogienės, jų dedama į salotas. Ji laikoma išties universaliu produktu, nes puikiai dera su daržovių, mėsos ir vaisių produktais. Be neįprasto skonio ir išvaizdos, granatų sultyse taip pat gausu daug vitaminų ir mikroelementų, kurie gali stiprinti imunitetą ir apskritai teigiamai veikti žmogaus organizmą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūną. Sumaišykite jį su vištienos filė.

Žingsnis 2

Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais Žingsnis 2
Sumaišykite graikinius riešutus su burokėliais. Salotas sudėkite tokiais sluoksniais: bulvės, majonezas, vištiena su svogūnais, majonezas.

Žingsnis 3

Salotos su vištiena, granatais ir burokėliais Žingsnis 3
Paskutinis sluoksnis - riešutai ir burokėliai, kuriuos aptepkite majonezu. Salotas pabarstykite granatų sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos