Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena, grybais ir korėjietiškais kopūstais
Salotos su vištiena, grybais ir korėjietiškais kopūstais yra europietiškos virtuvės patiekalas. Tai labai pikantiškos, aromatingos ir sočios salotos. Jose gausu baltymų, nes daug jų yra vištienoje ir grybuose. Taip pat daug vitaminų ir mikroelementų, naudingų žmogaus organizmui, yra daržovėse. Baltymų, vitaminų ir mikroelementų derinys šiose salotose gerai veikia virškinimą, širdies ir kraujagyslių sistemą bei imunitetą.
Žingsnis 1
Vištieną 25 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite ir susmulkinkite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorą ir saldžiąją papriką supjaustykite mažais kubeliais. Visa tai sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 15 minučių troškinkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir majonezu. Perkelkite grybus į dubenį, sudėkite kopūstus ir morkas. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įpilkite majonezo. Išmaišykite, kad susijungtų.
Kategorijos