Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena ir garstyčiomis
Salotos su vištiena, šviežiomis daržovėmis ir alyvuogėmis - rafinuotas ir apetitą žadinantis patiekalas, vertas net šventinio stalo. Visi komponentai puikiai dera tarpusavyje, o prancūziškos garstyčios, naudojamos kaip salotų padažas, suteikia salotoms dar sodresnį ir ryškesnį skonį. Patiekalui ruošti geriau naudoti alyvuogių aliejų, taip jis taps dar sveikesnis ir skanesnis.
Žingsnis 1
Apkepkite vištieną. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, sudėkite mėsą, pagal skonį pasūdykite. Maišydami kepkite vištieną, kol iškeps.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite vištieną, pomidorus, agurkus, sūrį ir alyvuoges. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir garstyčių. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į salotinę.
Kategorijos