Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir juodaisiais ridikėliais
Šios skanios ir pikantiškos salotos iš vištienos, juodųjų ridikų, morkų ir svogūnų yra kilusios iš korėjiečių virtuvės. Ne veltui kai kurios šeimininkės į šį patiekalą vietoj juodųjų ridikų verčiau deda daikonų. Nepaisant to, kad salotoms paruošti reikia daug ingredientų, visi šie produktai yra labai lengvi ir naudingi. Tačiau tie, kurie mano, kad tobulumui ribų nėra, ir nori dar labiau sumažinti patiekalo kaloringumą, gali sumažinti aliejaus kiekį.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė 25-30 min. virkite pasūdytame verdančiame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite batonais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir aitriąją papriką. Smulkiai sutarkuokite juodąjį ridiką, morką, česnaką ir imbiero šaknį.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną, juoduosius ridikėlius, morkas, imbiero šaknį, svogūną, česnaką ir aitriąją papriką į salotinę. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais, apšlakstykite sojų padažu, citrinos sultimis ir pagardinkite kalendromis. Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų ir juo apšlakstykite salotas.
Kategorijos