Salotos su vištiena ir kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su vištiena ir kietuoju sūriu

Pagrindiniai šių salotų ingredientai - vištienos filė, kietasis sūris, grybai, bulvės ir agurkai. Grybų reikia konservuotų, agurkai tinka ir švieži, ir marinuoti. Paimkite raudonųjų svogūnų - jie mažiau kartūs. Sūris buvo išrastas senovėje, tačiau tiksli vieta ir laikas nežinomi. Šis įvykis datuojamas VII-VIII tūkstantmečiu prieš Kristų. Jis įvyko prijaukinus naminius gyvulius. Šiandien jau yra daugiau kaip 2500 sūrio rūšių. Labiausiai vartojamas sūris pasaulyje yra mocarela.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištiena ir kietuoju sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Mėsą ir grybus supjaustykite mažais gabalėliais. Vištienos kiaušinius, bulves, agurkus ir sūrį atskirai sutarkuokite stambia tinkline tarka. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Salotos su vištiena ir kietuoju sūriu Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Išdėliokite patiekalą sluoksniais tokia tvarka: vištiena, agurkai, bulvės, bulvės, grybai, svogūnai, kiaušiniai, sūris. Po kiekvienu sluoksniu padarykite majonezo tinklelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos