Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir kietuoju sūriu
Pagrindiniai šių salotų ingredientai - vištienos filė, kietasis sūris, grybai, bulvės ir agurkai. Grybų reikia konservuotų, agurkai tinka ir švieži, ir marinuoti. Paimkite raudonųjų svogūnų - jie mažiau kartūs. Sūris buvo išrastas senovėje, tačiau tiksli vieta ir laikas nežinomi. Šis įvykis datuojamas VII-VIII tūkstantmečiu prieš Kristų. Jis įvyko prijaukinus naminius gyvulius. Šiandien jau yra daugiau kaip 2500 sūrio rūšių. Labiausiai vartojamas sūris pasaulyje yra mocarela.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Mėsą ir grybus supjaustykite mažais gabalėliais. Vištienos kiaušinius, bulves, agurkus ir sūrį atskirai sutarkuokite stambia tinkline tarka. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Išdėliokite patiekalą sluoksniais tokia tvarka: vištiena, agurkai, bulvės, bulvės, grybai, svogūnai, kiaušiniai, sūris. Po kiekvienu sluoksniu padarykite majonezo tinklelį.
Kategorijos