Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena ir konservuotais grybais
Vištienos filė laikoma dietine ir labai sveika. Vištiena yra lengvai virškinama, be to, joje yra daug lengvai virškinamų mikroelementų. Šiame recepte vištiena verdama garuose. Jei nuspręsite virti vištieną, virkite krūtinėlę su kaulu ir su oda, kad mėsa išliktų sultinga. Vienas iš pagrindinių salotų ingredientų yra konservuoti grybai. Tai mažai kaloringas produktas, kuriame yra skaidulų, vitaminų, fosforo ir kitų maistinių medžiagų.
Žingsnis 1
Vištieną virkite garuose. Į multicookerio dugną įpilkite švaraus filtruoto vandens. Į vandenį įberkite raudonėlio pipirų ir žolelių. Ant viršaus uždėkite garintuvo priedą ir sudėkite ant jo vištieną. Vištieną virkite 25-30 minučių "Garų" režimu. Atidarę dangtį, mėsą pasūdykite ir palikite atvėsti. Tada atskirkite mėsą į pluoštus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Giliame dubenyje sumaišykite grybus ir vištienos filė. Sudėkite žirnelius ir tarkuotą sūrį. Salotas pagardinkite majonezu, druska ir gerai išmaišykite.
Kategorijos