Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su vištiena ir konservuotomis raudonosiomis pupelėmis
Salotos su vištiena ir konservuotomis raudonosiomis pupelėmis gaunasi labai spalvingos ir harmoningos. Švelni vištiena, sultingos pupelės, sultingi pipirai ir kvapnios petražolės - šiam gardžiam patiekalui pagaminti tereikia keturių pagrindinių ingredientų. Pagardinkite jį augaliniu aliejumi bei sojų padažu ir patiekite į stalą, papuošę alyvuogėmis. Jei norite, patiekalą galite papildyti žalumynais, raudonaisiais svogūnais, pomidorais, kukurūzais ir sūdytu sūriu. Šis patiekalas tinka ir sočiai vakarienei, ir maistingam užkandžiui.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė supjaustykite skaidulomis. Papriką supjaustykite griežinėliais. Petražoles smulkiai supjaustykite. Sudėkite vištieną, papriką, petražoles ir pupeles į salotinę.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite augalinį aliejų su sojų padažu, druska ir šviežiai maltais pipirais. Apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos