Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir krevetėmis
Salotos su vištiena ir krevetėmis taps tikru šventinio stalo "herojumi". Užkandis išsiskiria išskirtine sudėtimi ir pateikimu. Šiuo atveju jis ruošiamas labai paprastai. Patiekalui reikia išsirinkti gražų, tankų, prinokusį ananasą. Jei nerandate šviežios jalapeño paprikos, pakeiskite ją marinuota. Toks produktas parduodamas daugelyje didelių parduotuvių. Žoleles taip pat rinkitės pagal savo skonį. Recepte nurodyta kalendra (kalendra). Tačiau galite imti krapų, petražolių, bazilikų, svogūnų ir kt.
Žingsnis 1
Paruoškite ananasus. Perpjaukite vaisių išilgai į dvi dalis. Peiliu arba šaukštu išskobkite minkštimą. Sudėkite į trintuvą ir sutrinkite, kad išsiskirtų sultys. Smulkiai supjaustykite minkštimą.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos ir krevečių salotas. Dubenyje sumaišykite krevetes, vištieną, agurką, avokadą, ananasų minkštimą ir jalapenos. Pridėkite kalendros. Pagardinkite druska ir pipirais. Vištieną aptepkite aštriu padažu. Supilkite ananasų ir laimo sultis. Išmaišykite.
Kategorijos