Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su vištiena ir marinuotais grybais
Salotos su vištiena ir marinuotais grybais pasižymi ryškiu skoniu, nes švelni vištiena puikiai dera su aštriais grybais. Kiti produktai parinkti taip, kad pabrėžtų ir pagerintų užkandžio skonį. Tai gali būti virti kiaušiniai, bulvės, švieži agurkai ir sūris. Jei leisite vištienai atvėsti tiesiai sultinyje, mėsa bus sultingesnė. Virtą vištieną taip pat galima pakeisti rūkyta mėsa. Majonezą galima pakeisti grietinės ir garstyčių padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištieną ir vištų kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite tarka. Pievagrybius supjaustykite plokštelėmis. Svogūną susmulkinkite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotas sudėkite sluoksniais, kiekvieną jų patepdami majonezu, tokia tvarka: morkos, svogūnai, vištiena, grybai, kiaušiniai, sūris. Sluoksnius su vištienos filė ir kiaušiniais pagardinkite trupučiu druskos.
Kategorijos