Salotos su vištiena ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su vištiena ir medumi

Vištienos filė, obuoliai, kedro riešutai, apelsinas ir medus - sėkmingas ryškių ir neįprastų salotų derinys. Dėl medaus vištiena tampa minkštesnė ir švelnesnė, o medus salotoms suteikia ne tik malonaus saldumo, bet ir naudos. Medus yra energijos ir vitaminų šaltinis. Dėl antibakterinių ir gydomųjų savybių jis taip pat gydo kosulį, gydo žaizdas. Jis gali palaikyti imunitetą ir atsikratyti nemigos. Apelsinas pripildo salotas vitaminų ir padaro jas labai sultingas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištiena ir medumi Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Žaliąjį obuolį ir pusę morkos sutarkuokite stambia tarka. Apelsiną supjaustykite apvaliomis skiltelėmis, tada ketvirčiais. Salotas ir rukolą supjaustykite stambiais gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos su vištiena ir medumi Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir medų. Į salotinę sudėkite vištieną, obuolį ir morkas, tada apelsiną, salotas ir rukolą. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir medumi, pasūdykite ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos