Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir mocarela
Vištiena ir mocarela - puikus derinys skanioms ir sveikoms salotoms. Vištiena, marinuota sojų padaže, tampa kvapni ir malonaus skonio. O mocarela patiekalui suteikia švelnių kreminių natų. Šiame sūryje gausu vitaminų ir mikroelementų, į jo sudėtį įeina jodas ir omega-3, kurie normalizuoja cholesterolio kiekį ir palaiko smegenų veiklą. Pomidorai ir salotų lapai suteikia vitaminų ir skaidulinių medžiagų, o patiekalas tampa sultingas ir gaivus.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Marinuotą vištienos filė pabarstykite sezamo sėklomis. Kelias minutes pakepinkite vištienos gabalėlius keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais. Salotų lapus suplėšykite vidutinio dydžio gabalėliais. Mocarelą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų lapus, vištieną, pomidorus ir mocarelą sudėkite į dubenį. Supilkite padažą ir druską ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos