Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir paprikomis
Salotos su vištiena ir paprikomis - apetitą žadinantis patiekalas, paruoštas iš rūkytos mėsos, sultingų daržovių ir švelnių grybų. Paruoštos salotos būna labai skanios, sočios ir kartu naudingos. Jose yra daug vertingų medžiagų, įskaitant fosforą ir magnį. O kad patiekalas būtų dar sveikesnis, majonezą pakeiskite neriebia grietine arba jogurtu. Salotos įgaus naujų skonio derinių ir taps lengvesnės.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Keptuvę su aliejumi įkaitinkite iki vidutinės ugnies. Kol aliejus įkaista, paruoškite ingredientus. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais, o svogūnus - plonais pusžiedžiais. Tada sudėkite ingredientus į keptuvę, kepkite, kol iškeps, ir perkelkite į lėkštę atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Išvalykite paprikas nuo sėklų, supjaustykite nedideliais griežinėliais. Pomidorus ir vištieną supjaustykite griežinėliais. Nuluptus kiaušinius smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite keptus grybus ir svogūnus. Sudėkite pipirus, pomidorus, rūkytą vištieną ir kiaušinius. Paruoštą indą užpilkite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
Kategorijos