Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su vištiena ir raugintais kopūstais
Salotos su vištiena ir raugintais kopūstais - skanus ir kartu lengvai pagaminamas patiekalas, kuriame dera švelni mėsa ir sultingos daržovės. Šias salotas rekomenduojama patiekti nedidelėje lėkštėje, papuošti žalumynų šakelėmis. Be įdomaus skonio derinio, patiekale yra daug maistingųjų medžiagų. Jame yra vitamino A, kalcio ir kalio, kurie būtini sveikiems kaulams palaikyti.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Raugintus kopūstus nuspauskite, kad nutekėtų skysčio perteklius, ir perkelkite į atskirą dubenį. Jei kopūstai dideli, supjaustykite juos mažesniais gabalėliais. Išimkite rūkytą vištieną iš pakuotės ir supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Raugintus kopūstus sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite rūkytą vištieną ir svogūnus ir gerai išmaišykite. Paruoštas salotas užpilkite augaliniu aliejumi, jei reikia, įberkite prieskonių ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos