Publikavimo data: 2024-04-03
Salotos su vištiena ir salierais
Salotos su vištiena ir salierais - paprastas ir greitas užkandis. Salierų ūgliai patiekalą daro naudingą, nes ši daržovė turi daug vitamino C, aminorūgščių ir mikroelementų. Receptas paprastas: vištienos krūtinėlė, stiebinis salieras, agurkai ir majonezas. Kad patiekalas būtų kuo sveikesnis, majonezą galima pasigaminti namuose vos per dvi minutes iš augalinio aliejaus, kiaušinio, druskos, cukraus ir acto.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Vištienos krūtinėlę sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, pasūdykite ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, nuimkite putas ir sumažinkite degiklio galią. Virkite 20-25 minutes, po to išimkite filė ir leiskite jai atvėsti. Krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
3 minutes virkite salierus pasūdytame verdančiame vandenyje ir sudėkite į sietelį. Tada atvėsinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Giliame inde sumaišykite agurkus, mėsą ir salierus. Salotas pagardinkite majonezu.
Kategorijos