Salotos su vištiena ir salotų lapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su vištiena ir salotų lapais

Yra daugybė lapinių salotų rūšių. Vienos žinomiausių yra ledinės, kukurūzinės, romėniškos ir kruopų. Skirtingos rūšys skiriasi savo išvaizda ir skoniu. Visų jų paruoštas patiekalas būna sultingas ir traškus. Salotų padažui geriausia naudoti alyvuogių aliejų. Žalumynai būtinai turi būti švieži ir tvirti. Apžiūrėkite nupjautą stiebo paviršių. Jei jis rudas arba juodas, salotos jau buvo ilgai laikytos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištiena ir salotų lapais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Rankomis suplėšykite salotų lapus į gabalėlius. Susmulkinkite žalumynus. Mėsą supjaustykite kubeliais, agurką supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Salotos su vištiena ir salotų lapais Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Į salotinę sudėkite supjaustytus produktus. Pagardinkite druska, apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos