Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena ir salotų lapais
Yra daugybė lapinių salotų rūšių. Vienos žinomiausių yra ledinės, kukurūzinės, romėniškos ir kruopų. Skirtingos rūšys skiriasi savo išvaizda ir skoniu. Visų jų paruoštas patiekalas būna sultingas ir traškus. Salotų padažui geriausia naudoti alyvuogių aliejų. Žalumynai būtinai turi būti švieži ir tvirti. Apžiūrėkite nupjautą stiebo paviršių. Jei jis rudas arba juodas, salotos jau buvo ilgai laikytos.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Rankomis suplėšykite salotų lapus į gabalėlius. Susmulkinkite žalumynus. Mėsą supjaustykite kubeliais, agurką supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Į salotinę sudėkite supjaustytus produktus. Pagardinkite druska, apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.
Kategorijos