Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena ir šviežiomis morkomis
Vištienos ir šviežių morkų salotas pjaustykite skirtingais būdais. Virtą vištieną supjaustykite mažais kubeliais, traškias morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Raudonųjų ir baltųjų pupelių asorti padės pabrėžti spalvas, o šviežias česnakas pagardins patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Susmulkinkite morkas šiaudeliais. Morkas plonais šiaudeliais supjaustykite smulkintuvu.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Vištieną supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę. Sudėkite morkas, dviejų rūšių pupeles ir tarkuotą sūrį. Česnaką sumaišykite su majonezu ir šiuo mišiniu užpilkite salotas. Salotas pasūdykite pagal skonį.
Kategorijos