Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena ir voveraitėmis
Labai ryškus ir skanus patiekalas, paruoštas iš švelnios mėsos ir apetitą žadinančių grybų - salotos su vištiena ir voveraitėmis. Paruoštas patiekalas pasižymi nuostabiu skoniu, maloniu aromatu ir daugybe maistingųjų medžiagų. Vištienos krūtinėlėje yra daug baltymų ir B grupės vitaminų. Voveraitėse gausu ląstelienos, kuri yra neatsiejama daugelio dietų dalis. Dėl to salotos puikiai tinka sveikai mitybai.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir palikite, kad įkaistų. Tada į keptuvę sudėkite vištieną ir grybus, lengvai pakepinkite, retkarčiais pamaišydami. Tada sudėkite daržoves, išmaišykite. Kepkite ingredientus dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sojų padažą supilkite į dubenėlį. Sudėkite majonezą, baltąjį vyną ir kečupą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, tada išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į gilų dubenį sudėkite keptas daržoves, vištieną ir voveraites. Į dubenį supilkite aromatizuotą padažą. Kruopščiai išmaišykite salotas ir patiekite.
Kategorijos