Publikavimo data: 2024-04-17
Salotos su vištiena, keptais grybais ir sūriu
Salotos su vištiena, keptais grybais ir sūriu yra sotus ir skanus patiekalas, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą. Jį sudaro grybai, vištienos krūtinėlė, kiaušinis, svogūnas, kietasis sūris ir graikiniai riešutai. Ingredientai ruošiami atskirai, o paskui sudedami sluoksniais. Vietoj majonezo padažui galite naudoti neriebų jogurtą.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Tada įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite svogūnus bei grybus 5-7 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Virtus kiaušinius ir sūrį sutarkuokite tarka. Į atskirą dubenėlį į sūrį sudėkite majonezą ir česnaką ir išmaišykite. Susmulkinkite graikinius riešutus iki trupinių.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Salotas išdėliokite sluoksniais: vištiena, kiaušiniai, grybai ir svogūnai, sūrio mišinys ir riešutai.
Kategorijos