Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištiena, petražolėmis ir majonezo padažu
Salotos yra labai skanios, nes yra Cezario salotų variantas. Ypač skanios dėl padažo su petražolėmis! Rekomenduoju pasigaminti!
Žingsnis 1
Kol vištiena kepa, paruoškite padažą. Maišytuvu sumaišykite majonezą, česnaką ir petražoles.
Žingsnis 2
Į padažą įpilkite citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Gauname kvapnų ir skanų žalią padažą, kurį laiką palikite jį pritraukti.
Žingsnis 4
Supjaustykite vištieną į lėkštes.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir išdėliokite lėkštėse sluoksniais, pirmiausia kopūstus, tada padažą.
Žingsnis 6
Tada sudėkite vištienos gabalėlius ir vyšninių pomidorų puseles, vėl užpilkite padažu.
Žingsnis 7
Pabarstykite smulkiai tarkuotu sūriu.
Žingsnis 8
Sudėkite padažą ir džiūvėsėlius.
Kategorijos