Publikavimo data: 2024-03-28
Salotos su vištiena vyno padaže
Vištienos patiekalai yra populiarūs dėl nedidelės šio produkto kainos ir kepimo galimybių įvairovės. Dar vienas privalumas - šio paukščio mėsa, palyginti su kiauliena ar jautiena, yra dietesnė.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais ketvirčiais.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 3
Mocarelos sūrio rutuliukus supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 5
Perpjaukite putpelių kiaušinius per pusę.
Žingsnis 6
Vištienos krūtinėlę su prieskoniais kepkite augaliniame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 7
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūnus.
Žingsnis 8
Į svogūnus sudėkite česnaką, raudonąjį vyną ir smulkiai supjaustytas petražoles. Užvirinkite padažą ir nukelkite nuo viryklės.
Žingsnis 9
Į salotų lėkštę suberkite rukolą, vyšninius pomidorus, putpelių kiaušinius ir vištienos krūtinėlės gabalėlius.
Žingsnis 10
Apšlakstykite salotas vyno padažu ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Žingsnis 11
Salotos su vištiena vyno padaže paruoštos.
Kategorijos