Salotos su vištiena, vynuogėmis ir prancūzišku padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Salotos su vištiena, vynuogėmis ir prancūzišku padažu

Tiesą sakant, net neprisimenu, iš kur gavau šį receptą, bet šias salotas gaminu dažnai, nes mano svečiai apie jas atsiliepia labai palankiai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krūtinėlę perpjaukite į dvi tortilijas, sudėkite į kepimo skardas.

Žingsnis 2

Kol krūtinėlė kepa, perpjaukite vynuoges į dvi dalis, jei jos per didelės.

Žingsnis 3

Sutarkuokite sūrį

Žingsnis 4

Salotos su vištiena, vynuogėmis ir prancūzišku padažu Žingsnis 4
Sudėkite salotų mišinį į lėkštes kartu su vynuogėmis.

Žingsnis 5

Salotos su vištiena, vynuogėmis ir prancūzišku padažu Žingsnis 5
Virtą vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 6

Druska pagal skonį.

Žingsnis 7

Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, džiovintą česnaką ir džiovintas žoleles.

Žingsnis 8

Į salotas įpilkite padažo.

Žingsnis 9

Salotos su vištiena, vynuogėmis ir prancūzišku padažu Žingsnis 9
Ant viršaus pabarstykite sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos