Publikavimo data: 2024-03-28
Salotos su vištienos krūtinėle ir majonezu
Gausios salotos su virta vištiena puikiai tinka užkandžiams, pietums ar vakarienei. Paruošimui naudojamos šviežios daržovės, konservuoti kukurūzai ir vištiena. Kad vištienos filė išlaikytų kuo daugiau naudingųjų medžiagų, mėsą virkite garuose. Be to, jei norite dietinio varianto, padažui naudokite neriebią grietinę.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę 15-20 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Supjaustykite saldžiąsias paprikas griežinėliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 4
Atvėsinkite vištienos krūtinėlę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 5
Supjaustytą vištienos krūtinėlę, pipirus, korėjietiškas morkas ir konservuotus kukurūzus perkelkite į salotinę.
Žingsnis 6
Įdėkite majonezo ir česnako, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Gerai išmaišykite salotas. Išdėliokite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos