Salotos su vištienos krūtinėle ir marinuotais svogūnais lengvai konkuruos su standartiniais ir visiems gerai pažįstamais "Krabo" ir "Olivier" skoniais. Dėl marinuotų svogūnų patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o graikiniai riešutai, kurie taip pat įeina į jo sudėtį, suteikia ypatingo pikantiškumo. Vištienos krūtinėlė salotoms suteikia kalorijų. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir marinuokite. Svogūnus sudėkite į gilų dubenį, suberkite cukrų ir actą. Išmaišykite, dubenį uždenkite maistine plėvele ir palikite mirkti 20 minučių.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Riešutus sumalkite akmeniniu trintuvu arba trintuvu.
Žingsnis 5
Į salotinę sudėkite sūrį, vištienos krūtinėlę, marinuotus svogūnus, graikinius riešutus, kiaušinius ir majonezą.
Žingsnis 6
Į salotas įberkite druskos pagal skonį ir išmaišykite.