Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su vištienos krūtinėle ir marinuotais svogūnais
Salotos su vištienos krūtinėle ir marinuotais svogūnais lengvai konkuruos su standartiniais ir visiems gerai pažįstamais "Krabo" ir "Olivier" skoniais. Dėl marinuotų svogūnų patiekalo skonis tampa saldžiarūgštis, o graikiniai riešutai, kurie taip pat įeina į jo sudėtį, suteikia ypatingo pikantiškumo. Vištienos krūtinėlė salotoms suteikia kalorijų. Šis patiekalas neabejotinai taps šventinio stalo puošmena, taip pat paįvairins šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir marinuokite. Svogūnus sudėkite į gilų dubenį, suberkite cukrų ir actą. Išmaišykite, dubenį uždenkite maistine plėvele ir palikite mirkti 20 minučių.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Riešutus sumalkite akmeniniu trintuvu arba trintuvu.
Žingsnis 5
Į salotinę sudėkite sūrį, vištienos krūtinėlę, marinuotus svogūnus, graikinius riešutus, kiaušinius ir majonezą.
Žingsnis 6
Į salotas įberkite druskos pagal skonį ir išmaišykite.
Kategorijos