Publikavimo data: 2024-03-27
Salotos su vištienos krūtinėle ir obuoliais
Salotos laikomos lengvu, mažai kalorijų turinčiu maistu, tinkamu tik greitiems užkandžiams, tačiau tinkamai suderinus ingredientus salotos gali tapti savarankišku ir sotu patiekalu. Salotos su vištienos krūtinėle ir obuoliais yra greitas, skanus ir dietinis patiekalas. Salotų produktų derinys džiugins originaliu skoniu, patiekalo sudedamųjų dalių kainos nesužavės jūsų piniginės, o naudingosios sudedamųjų dalių savybės teigiamai paveiks jūsų sveikatą.
Žingsnis 1
Filė nuplaukite šaltu tekančiu vandeniu. Pripilkite filė vandens taip, kad vanduo visiškai apsemtų mėsą. Vištieną virkite ant vidutinio karštumo ugnies be dangčio, jei reikia, nugriebkite putas. Vandeniui užvirus, virkite vištienos filė dar 15 minučių ir palikite vištieną atvėsti. Išvirtą vištienos filė supjaustykite dideliais kvadratėliais.
Žingsnis 2
Obuolius supjaustykite skiltelėmis, o svogūnus - pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Sumaišykite majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 4
Sudėkite ingredientus į gilų dubenį, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite salotų ingredientus.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas į serviravimo lėkštes.
Kategorijos