Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi
Paprastas patiekalo receptas, kuris ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir padės paįvairinti kasdienį meniu. Saliero šaknis pasižymi aštriu ir gana specifiniu skoniu, tačiau įprasti salotoms skirti produktai jį sušvelnina. Vietoj šviežių salierų galite naudoti marinuotus salierus. Saliero šaknį galite marinuoti patys arba pasiimti paruoštą produktą iš parduotuvės.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Kepkite mėsą keptuvėje, kol iškeps.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę su kepta krūtinėle. Kepkite grybus ir mėsą, kol išgaruos drėgmė.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Atskirame inde sumaišykite majonezą ir garstyčias iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite agurkus. Sumaišykite visus ingredientus: vištienos krūtinėlę su grybais, agurkais, tarkuotu salieru ir padažu. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Kategorijos