Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi

Paprastas patiekalo receptas, kuris ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir padės paįvairinti kasdienį meniu. Saliero šaknis pasižymi aštriu ir gana specifiniu skoniu, tačiau įprasti salotoms skirti produktai jį sušvelnina. Vietoj šviežių salierų galite naudoti marinuotus salierus. Saliero šaknį galite marinuoti patys arba pasiimti paruoštą produktą iš parduotuvės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Kepkite mėsą keptuvėje, kol iškeps.

Žingsnis 2

Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę su kepta krūtinėle. Kepkite grybus ir mėsą, kol išgaruos drėgmė.

Žingsnis 3

Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Atskirame inde sumaišykite majonezą ir garstyčias iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 4

Salotos su vištienos krūtinėle ir saliero šaknimi Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite agurkus. Sumaišykite visus ingredientus: vištienos krūtinėlę su grybais, agurkais, tarkuotu salieru ir padažu. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, mėsos salotos, paukštienos salotos, vištienos salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, yra bendrų alergenų, vakarienė, česnakų sezonas, ananasų salotos, receptų knyga, salotos su kiaušiniu, salotos su konservuotais ananasais, salotos su majonezu, salotos su česnaku

Kategorijos