Publikavimo data: 2024-06-15
Salotos su vištienos krūtinėle, vyšniniais pomidorais ir skrebučiais
Salotos su vištienos krūtinėle, vyšniniais pomidorais ir džiūvėsėliais paruoštos elementariai ir nuo stalo nušluojamos "ant paskubomis". Dėl vištienos mėsos, pomidorų, alyvuogių ir džiūvėsėlių derinio šios salotos yra labai ryškios savo išvaizda ir skoniu. Jas galima ruošti, kai norisi paįvairinti, o įprastos "Olivjė" ir "Silkė po kailiu" jau nusibodo.
Žingsnis 1
Kepkite vištienos krūtinėlę įkaitintoje keptuvėje aliejuje, kol iškeps, maždaug 15-20 minučių. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Į salotinę sudėkite keptą vištienos krūtinėlę, alyvuoges, vyšninius pomidorus, sūrį, skrebučius. Apšlakstykite Cezario padažu, išmaišykite ir pabarstykite prieskoniais.
Kategorijos