Publikavimo data: 2024-05-25
Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis
Vištienos širdelės ir korėjietiškos morkos puikiai dera tarpusavyje salotose. Paruošimui rinkitės kokybiškas širdeles, geriausia atšaldytas. Jos turi būti elastingos, šiek tiek drėgnos, tamsiai raudonos arba rusvos spalvos, su šviesiais riebalais. Jei salotoms naudojamos šaldytos širdelės, būtina, kad pakuotėje būtų kuo mažiau ledo.
Žingsnis 1
Marinuokite daržoves. Į gilų indą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir svogūnus. Atskirai sumaišykite druską, actą, cukrų ir vandenį. Mišinį supilkite į morkas ir svogūnus. Palikite marinuotis valandą.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos širdeles. Kol daržovės marinuojamos, virkite širdeles 30-50 min. vandenyje su druska.
Žingsnis 3
Paruoškite vištienos širdelių salotas su korėjietiškomis morkomis. Virtas širdeles susmulkinkite supjaustydami šiaudeliais. Iš svogūnų ir morkų nuvarvinkite marinatą, daržoves sudėkite prie vištienos širdelių. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos