Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis

Vištienos širdelės ir korėjietiškos morkos puikiai dera tarpusavyje salotose. Paruošimui rinkitės kokybiškas širdeles, geriausia atšaldytas. Jos turi būti elastingos, šiek tiek drėgnos, tamsiai raudonos arba rusvos spalvos, su šviesiais riebalais. Jei salotoms naudojamos šaldytos širdelės, būtina, kad pakuotėje būtų kuo mažiau ledo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Marinuokite daržoves. Į gilų indą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir svogūnus. Atskirai sumaišykite druską, actą, cukrų ir vandenį. Mišinį supilkite į morkas ir svogūnus. Palikite marinuotis valandą.

Žingsnis 2

Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Paruoškite vištienos širdeles. Kol daržovės marinuojamos, virkite širdeles 30-50 min. vandenyje su druska.

Žingsnis 3

Salotos su vištienos širdelėmis ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Paruoškite vištienos širdelių salotas su korėjietiškomis morkomis. Virtas širdeles susmulkinkite supjaustydami šiaudeliais. Iš svogūnų ir morkų nuvarvinkite marinatą, daržoves sudėkite prie vištienos širdelių. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos