Publikavimo data: 2024-02-03
Salotos su vištienos širdelėmis ir obuoliais receptas
Salotos su vištienos širdelėmis ir obuoliais - skanus užkandis arba lengva soti vakarienė, kuri patenkins ir skoniu, ir maistingųjų medžiagų gausa. Vištienos širdelėse gausu baltymų ir mikroelementų, kurie teigiamai veikia jūsų sveikatą.
Žingsnis 1
Nuplaukite obuolį, agurką, petražoles ir vištienos širdeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Išvirkite širdeles. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską, prieskonius ir sudėkite širdeles. Užvirkite ir virkite apie 20 minučių, kol širdelės suminkštės.
Žingsnis 3
Tada supjaustykite virtas vištienos širdeles, agurkus ir žoleles mažais kubeliais. Nulupkite obuolį, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas: sudėkite visus ingredientus į dubenį. Įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite. Salotos paruoštos! Galite patiekti.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas papuoškite šviežiomis morkomis, sutarkuotomis stambia tarka.
Kategorijos