Salotos "Švelnumas" krabų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" krabų

Salotos su krabų lazdelėmis ir obuoliais - skanus, lengvas ir sveikas patiekalas. Obuolys suteikia šviežumo ir daug vitaminų. Naminių obelų tėvynė - Kazachstanas ir Kirgizija. Obuoliuose yra daug organinių rūgščių, kurios palengvina virškinimą. Krabų lazdelės yra japonų išradimas. Jos gaminamos iš maltos mėsos, į kurią įmaišoma vandenyno menkių filė. Japonai tai vadina "surimi", kas išvertus reiškia "malta mėsa".
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" krabų Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite. Atidėkite kelis valgomuosius šaukštus papuošimui. Atskirai sutarkuokite sūrį, obuolį, trynius ir baltymus.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" krabų Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite produktus į salotinę tokiais sluoksniais: baltymai, krabų lazdelės, obuolys, sūris. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Prieš patiekdami palikite salotas pastovėti šaldytuve apie 1 valandą. Būtina, kad jos gerai įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos