Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" krabų
Salotos su krabų lazdelėmis ir obuoliais - skanus, lengvas ir sveikas patiekalas. Obuolys suteikia šviežumo ir daug vitaminų. Naminių obelų tėvynė - Kazachstanas ir Kirgizija. Obuoliuose yra daug organinių rūgščių, kurios palengvina virškinimą. Krabų lazdelės yra japonų išradimas. Jos gaminamos iš maltos mėsos, į kurią įmaišoma vandenyno menkių filė. Japonai tai vadina "surimi", kas išvertus reiškia "malta mėsa".
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite. Atidėkite kelis valgomuosius šaukštus papuošimui. Atskirai sutarkuokite sūrį, obuolį, trynius ir baltymus.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite produktus į salotinę tokiais sluoksniais: baltymai, krabų lazdelės, obuolys, sūris. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Prieš patiekdami palikite salotas pastovėti šaldytuve apie 1 valandą. Būtina, kad jos gerai įsigertų.
Kategorijos