Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" sluoksniais su krabų lazdelėmis
Kiaušiniai, morkos, bulvės ir krabų lazdelės - skanios ir sočios salotos. Visi ingredientai tarkuojami ir išdėliojami sluoksniais, kad salotos būtų švelnios ir erdvios. NVS šalyse krabų lazdelės atsirado 1991 m., nors japonai jas išrado dar 1973 m. Tai krabų mėsą imituojantis produktas. Gerų krabų lazdelių sudėtyje pirmiausia turėtų būti žuvies maltinių surimio, kuris gaminamas iš baltųjų vandenynų žuvų filė - pavyzdžiui, plekšnės, jūros lydekos, putassu.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Morkas, bulves, kiaušinių baltymus ir trynius sutarkuokite smulkia trintuve į atskirus indus. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Padenkite lėkštę salotų lapais ir į vidurį įdėkite serviravimo žiedą. Sudedamąsias dalis išdėliokite tokia tvarka: bulvės, majonezo tinklelis, krabų lazdelės, kiaušinių baltymai, majonezo tinklelis, likusios bulvės, majonezo tinklelis, morkos, baltymai. Paruoštas salotas padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai, kad įsigertų.
Kategorijos