Salotos "Švelnumas" sluoksniais su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" sluoksniais su krabų lazdelėmis

Kiaušiniai, morkos, bulvės ir krabų lazdelės - skanios ir sočios salotos. Visi ingredientai tarkuojami ir išdėliojami sluoksniais, kad salotos būtų švelnios ir erdvios. NVS šalyse krabų lazdelės atsirado 1991 m., nors japonai jas išrado dar 1973 m. Tai krabų mėsą imituojantis produktas. Gerų krabų lazdelių sudėtyje pirmiausia turėtų būti žuvies maltinių surimio, kuris gaminamas iš baltųjų vandenynų žuvų filė - pavyzdžiui, plekšnės, jūros lydekos, putassu.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" sluoksniais su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Morkas, bulves, kiaušinių baltymus ir trynius sutarkuokite smulkia trintuve į atskirus indus. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" sluoksniais su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Padenkite lėkštę salotų lapais ir į vidurį įdėkite serviravimo žiedą. Sudedamąsias dalis išdėliokite tokia tvarka: bulvės, majonezo tinklelis, krabų lazdelės, kiaušinių baltymai, majonezo tinklelis, likusios bulvės, majonezo tinklelis, morkos, baltymai. Paruoštas salotas padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos