Salotos "Švelnumas" su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" su grybais

Salotos "Švelnumas" su grybais ruošiamos labai paprastai. Greičiau nei klasikinis to paties pavadinimo užkandis. Vietoj vištienos patiekalui naudojama virta paukštienos dešra. Ypatingo minkštumo salotoms suteikia grybai. Gaminimui imami būtent grybai, sūdyti arba marinuoti. Jie yra neutralaus skonio, beveik puikiai dera su bet kokiais produktais. Ir nepagailėkite majonezo. Dėl šio padažo užkandis tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su grybais Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad jie būtų visiškai apsemti. Užvirkite. Užvirus virkite 8-10 minučių. Perkelkite kiaušinius į šaltą vandenį 10 minučių. Kiaušinius nulupkite, sutarkuokite ant vidutinio storio tarkavimo tarkos.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su grybais Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Švelnumas" su grybais. Į dubenį sudėkite dešrą, kiaušinius, svogūnus ir grybus. Sudėkite sūrį. Pagardinkite pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos