Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su grybais
Salotos "Švelnumas" su grybais ruošiamos labai paprastai. Greičiau nei klasikinis to paties pavadinimo užkandis. Vietoj vištienos patiekalui naudojama virta paukštienos dešra. Ypatingo minkštumo salotoms suteikia grybai. Gaminimui imami būtent grybai, sūdyti arba marinuoti. Jie yra neutralaus skonio, beveik puikiai dera su bet kokiais produktais. Ir nepagailėkite majonezo. Dėl šio padažo užkandis tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad jie būtų visiškai apsemti. Užvirkite. Užvirus virkite 8-10 minučių. Perkelkite kiaušinius į šaltą vandenį 10 minučių. Kiaušinius nulupkite, sutarkuokite ant vidutinio storio tarkavimo tarkos.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Švelnumas" su grybais. Į dubenį sudėkite dešrą, kiaušinius, svogūnus ir grybus. Sudėkite sūrį. Pagardinkite pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite.
Kategorijos